Laserkraft söker Produktionschef

Laserkraft Bredaryd AB är ett underleverantörsföretag som är en komplett samarbetspartner inom plåtbearbetning med inriktning mot komplexa produkter. Företaget finns i Bredaryd med 90 anställda och har även ett dotterbolag i Slovakien med 50 anställda. Omsättning 2017 var 200 MSEK

 

Företaget är certifierat enligt fordonsindustrins krav och har kunder inom segmenten materialhantering, kommersiella fordon, energi, m.m.

 

Laserkraft söker en engagerad och driven

 

Produktionschef

 

Laserkraft är ett underleverantörsföretag och en komplett samarbetspartner inom Laserskärning av plåt, kantpressning, skärande bearbetning och svetsning, med inriktning mot komplexa produkter. Produktionschefens huvuduppgift är att leda, utveckla och effektivisera arbetet för produktionsprocesserna. Du ges ansvar och resurser för att nå uppsatta mål för produktionen. Du har goda produktionstekniska kunskaper och ett driv att ständigt förbättra verksamheten och utveckla våra medarbetare.

 

Vi planerar nu för tillväxt och söker en person som vill driva och utveckla Laserkrafts samlade produktionsprocesser på vår enhet i Bredaryd. Vi är idag ca 75 personer i vår produktionsorganisation. Tjänsten är direkt underställd VD och ingår i ledningsgruppen.

 

 

Som produktionschef på Laserkraft kommer du att ansvara för:

 

 • Att nå uppsatta mål för produktionen.
 • Bidra i såväl strategiska planer för hela verksamheten som produktionsutveckling
 • Att säkerställa fabrikens säkerhet, kvalitet, leveransprecision och effektivitet.
 • Vara drivande i Laserkrafts teknikutveckling.
 • Leda och utveckla medarbetarna inom våra tre produktionsledarområden samt ansvara för produktionsteknik.
 • Lönesättningen inom produktionschefens ansvarsområde.
 • Informera och förhandla med fackliga parter

 

 

Kvalifikationer

Du arbetar i dag i tillverkande industri och har några års erfarenhet av att leda och utveckla personal. Du har en god analytisk förmåga. Du är en modern ledare med ett tydligt ledarskap. Du har hög energinivå och stark drivkraft för att få saker genomförda. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning, civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande, men vi värdesätter också motsvarande arbetslivserfarenhet högt. Har du ett tekniskt intresse, arbetat med Monitor som affärssystem och erfarenhet från fordonsindustrin är detta en tjänst för dig. Utöver svenska språket behärskar du engelska både i tal och skrift.

 

 Vem är du?

 • För att trivas och utvecklas i den här rollen bör du triggas av nya utmaningar.
 • God ledarförmåga, en naturlig ledare som leder genom att vara förebild, coacha, stödja, stimulera och entusiasmera
 • Strukturerad
 • Positiv, med högt engagemang; drivande och resultatfokuserad
 • Har förmåga att se helhetsperspektivet
 • Har stor förmåga att lyfta nuvarande organisation mot nya utmaningar

 

 

Företaget erbjuder dig en nyckelroll med stort eget ansvar i en organisation med korta beslutsvägar.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, www.finnvedenexecutive.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

31 oktober 2018